Hi,
I would like you to see the following article.

http://www.virtualterminalnetwork.com/

My message :
Od:Propustiti Stalle Gerald
Abidjan, Obala Bjelokosti
Zapadna Afrika.

Re: poziv za hitnim i povjerljivih poslovnih pomoc!


Postovani,


Ja sam sebe predstavlja kao Propustiti Stella Gerald jedina kci pokojnog nacelnika i gospoda David Gerald. Moj otac je bio vrlo bogat trgovac Coccoa u Abidjanu, ekonomski kapital Obala Bjelokosti, moj otac je bio otrovan do smrti njegovi poslovni suradnici tijekom jednog od svojih izleta na poslovnom putu. Moja majka je umrla kad sam bio dijete, a od tada je moj otac uzeo mi je tako poseban. Prije smrti mog oca na sijecanj 2009 u privatnoj bolnici, ovdje u Abidjanu je tajno pozvao me na postelji svojoj strani i rekao mi je da je iznos od cetiri milijuna petsto tisuca dolara Sjedinjene Drzave ($US4.5M) lijevo u fiksni / neizvjesnost u obzir jedan od glavnih banke ovdje u Abidjanu, koji je koristio moje ime kao svoju jedinu kcer za najblizi rodak u polaganju gotovog! fonda. On je takoder objasnio mi da je to zbog tog bogatstva je da je otrovan od svoje poslovne suradnike. To je zbog neprestane politicke krize u ovoj zemlji i kako bi se izbjeglo je ubiti svoje neprijatelje bih trebao potraziti stranog partnera u zemlji moj izbor gdje cu prenijeti taj novac i koristiti ga za ulaganje svrhu, kao sto su nekretnine ili hotelski menadzment .


Molim vas, ja sam casno trazeci Vasu pomoc u sljedece nacine:


(1) Za osiguranje bankovni racun na koji taj novac ce biti prebacen u:


(2) Da sluzi kao cuvar ovog fonda jer ja sam jos uvijek mala djevojcica:


(3) Da bi se aranzman za mene doci na svoju zemlju na daljnje moje obrazovanje i osigurati boraviste dozvolu u vasoj zemlji:


Stovise, ja sam spreman da vam ponuditi 15% od ukupnog iznosa kao naknadu za svoj trud / input nakon uspjesnog prijenosa ovog fonda u svoj bankovni racun u inozemstvu. Nadalje, Pls navesti mogucnosti prema meni pom! oci jer vjerujem da je ova transakcija ce se zakljuciti u roku od seda m (7) dana naznaciti svoj interes da mi pomogne. Za moj sigurnosnih razloga, molim da mi odgovor kroz moj privatni e-mail Predvidajuci da cuti od vas hitno.


Hvala i Bog blagosloviti.
Srdacan pozdrav,
Stella Gerald








Thank You
Stella Gerald