HUPED
Kosirnikova 80, 10000 Zagreb
Tel:+ 385 1 3758 145
Fax: + 385 1 3758 140
Gsm: + 385 99 4900 909
info@huped.hr www.huped.hr
header-image
Dragi čitatelju,
za ostvarivanje Vašeg popusta, prilikom naručivanja Schindele's vulkanskih minerala u web trgovini, unesite kod za popust "HUPED" i Vaša cijena će automatski biti umanjena za 10%. Ista pogodnost vrijedi i za telefonske narudžbe.

Energetska vibracija Schindele's vulkanskih minerala


"Naše tijelo ima izvanredne sposobnosti samoiscijeljenja ako mu se stvore potrebni uvjeti. Tijelo u biti treba energiju. Vulkanski minerali pored toga što sadrže esencijalne tvari, koje su neophodne za pravilan rad organizma, sadrže i veliku količinu čiste energije. Pogotovo energiju vatre, pošto su vulkanskog porijekla. Minerali sa snagom vatre tijelu vraćaju vitalnost, aktivnost i život unutranjih organa..."

Potpuno prirodni


Sirovina se vadi isključivo mehaničkim putem, bez upotrebe eksploziva. Zatim se usitnjava u skladu s Mjesečevim kalendarom. Dobiveni proizvod u obliku finog praha se potom, bez dodavanja bilo kakvih drugih sastojaka, izravno puni u limenke ili kapsule.
Schindele's vulkanski minerali već više od 30 godina ljudima diljem svijeta poboljšavaju kvalitetu života uklanjajući razne zdravstvene tegobe. Uvjerite se i vi u snagu ovog dara prirode!
Naručite pozivom na: ili
Protiv anemije (slabokrvnosti)
Za bolju probavu i čišćenje organizma
Protiv kiseline u organizmu
Za bazičnost organizma
Ljepša i zdrava koža, kosa i nokti
Bolja gibljivost zglobova
Zdrave kosti i zubi
Dobar krvni tlak
 

powered by phpList 3.0.5, © phpList ltd